PRIS

Hele lejren

Lejrprisen er 700 kr. for alle fem dage. Som medlem af KFS får du 15% (105 kr.) i rabat på lejrprisen og betaler derfor 595 kr. for alle fem dage.

Dagsbillet

Deltager du ikke på hele lejren, er prisen pr. døgn 250 kr. inkl. frokost, aftensmad og én overnatning. Som medlem af KFS får du 15% i rabat (37,5 kr. pr. hele dag).

En dagsbillet gælder fra frokost på ankomstdagen til og med morgenmad og morgenmødet dagen efter. Ønsker du at deltage en eller flere hele dage, skal du huske at købe din billet inden lejren.

Halv dag

En halv dag gælder fra kl. 13.00 og resten af dagen. (Inkluderer ikke frokost eller overnatning.)

Prisen for en halv dag er 175 kr. og inkluderer aftensmad, aftenmøde og efterfølgende kaffe og hygge. Som medlem af KFS får du 15% i rabat (26 kr. pr. halve dag).

Aftenbillet

Er du forhindret i at deltage i lejren i dagtimerne, har du også mulighed for at købe en aftenbillet ved ankomst til lejren for 90 kr. (60 kr. for medlemmer). Aftenbilletten gælder til aftenmødet, samt til efterfølgende kaffe og hygge.

TILMELDINGSFRIST

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 1. oktober. Efter denne dato er onlinetilmeldingen lukket.

LEJ EN MADRAS

Der mulighed for at leje én madras for 20 kr. på Discipeltræf.

Ønsker du at leje en madras, angiver du dette ved tilmeldingen til lejren. Da vi ikke har madrasser til alle, sker fordelingen efter et først til mølle-princip. Hvis der ikke er flere madrasser, er det ikke muligt at krydse boksen af i tilmeldingen.

Husk lagen, hvis du lejer madras.

FRAMELDING

Ønsker du at framelde dig Discipeltræf igen, skal du sende en mail til kfs@kfs.dk. Ved framelding fra lejren efter den 1. oktober opkræves halvdelen af betalingen, fordi madbestillingen er sendt.

HJÆLP EN KFS'ER

Hvis du har lyst til at hjælpe andre med at komme på lejr, der har brug for støtte, kan du sende en gave til KFS’ mobilepaynummer 52215 og notere ”Støt en DT-deltager” i kommentarfeltet.

Søg om støtte

Ønsker du at søge om støtte til din deltagerbetaling, skal du skrive en mail til KFS' økonomimedarbejder, Thomas Skjoldbjerg (thomas@kfs.dk). Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt.

Eventuelt tilbageværende midler i puljen går til at dække de generelle udgifter KFS har i forbindelse med Discipeltræf.