Aftenmøder

Søren Aalbæk Rønn
Aftenmøde lørdag
Emne: Mere salt!

KFS-sekretær i Vest- og Sønderjylland

Det første, jeg gør om morgenen, er at tænde min kaffemaskine. Jeg bliver glad, når jeg spiller fodbold. Mest når jeg vinder. Jeg er uddannet teolog, men er ret sjov. Jeg er ikke god til at tænke, før jeg taler. Til gengæld taler jeg meget.

Med Jesus er alting muligt. Han har al magt i himlen og på jorden. Det er ikke værst. Det har jeg optur over, og jeg glæder mig til at tale for og med jer om det på DT23.

XOXO

JAKOB SKOVGÅRD HØJLUND
Gudstjeneste søndag

Generalsekretær i KFS

Hej, jeg hedder Jakob Højlund, og jeg er generalsekretær i KFS. Jeg er temmelig stor fan af The Office. Når jeg skal bevæge mig, er rulleski at foretrække, og næst efter Jesus holder jeg mest af min kone Laura og vores tre børn.

Jeg skal tale om at være ”Godt mæt” – af Jesu kærlighed til mig og hans tilgivelse. Altså ikke overmæt, men på den gode måde, hvor Jesus kommer helt ind og helt tæt på, også i alt det svære; varmer mig og sætter mig fri.

Nanna Forum Lollike
Aftenmøde mandag
Emne: Brændende kærlighed på tusind måder?

SFO-leder på Jakobsskolen på Frederiksberg

Kristen siden min barnedåb for 31 år siden. Jyde, som bor i København. Uddannet 3K’er og snart uddannet mediator. Arbejder for Gud som SFO-leder på Frederiksberg. Gift med Thomas og mor til lillegøj i maven.

Jeg glæder mig til at pege på den kærlighed, som Jesus elsker med. En kærlighed, der forvandler og en kærlighed, som er radikal anderledes.

Hans-Christian Vindum Pettersson (HC)
Aftenmøde tirsdag
Emne: Modgift til frygt

Valgmenighedspræst i Aarhus Valgmenighed

Jeg hedder Hans-Christian, jeg har levet med Jesus i 35 år og med min Astrid i 11. Vi bor i Aarhus og har 3 dejlige børn. Jeg er præst i Aarhus Valgmenighed, og før det var jeg KFS-sekretær.

Jeg skal tale om modgiften til frygt, fordi frygten lammer og ødelægger os. Præstationskultur, klimaangst, sygdomsangst, social eksklusion og almindelig FOMO for at nævne nogle få. Jeg ved det, for jeg er selv ret bekymret af natur. Men den gode nyhed er, at der er en modgift.

Bibeltimer

Henrik Nymann Eriksen
Mandag: En knivspids tro, Tirsdag: En teske håb, Onsdag: En liter kærlighed

Rektor på Dansk Bibel-Institut

Jeg var glad for at gå på Borupgaard Gymnasium i Ballerup ved København. Efter teologistudium har jeg bl.a. arbejdet som leder i KFS og på LMH. Sidste år blev jeg rektor på DBI (Dansk Bibel-Institut).

Jeg synes, at verden og mennesker er spændende. Jeg elsker at se på fugle og give bibelundervisning. For nogle år siden opdagede jeg treklangen tro, håb og kærlighed som Bibelens udtryk for en robust måde at være kristen på. Det er derfor emnet for bibeltimerne på DT.