TILMELDING

MEDLEM

Er du medlem af KFS, skal du tilmelde dig lejren her for at få din medlemsrabat. I tilmeldingen kan du vælge, om du er med på hele lejren eller dele af den. Det er også her, du kan tilmelde dig vores fællesbus (læs mere her) og vælge, om du vil leje en madras (det koster 20 kr.).

OBS. Er du blevet medlem i forbindelse med tilmeldingen til lejren, skal du bruge tilmeldingslinket for 'ikke medlem', da der går en dag eller to, inden du er registreret som medlem. Vi refunderer automatisk rabatten til dig efterfølgende.

Tilmelding til Discipeltræf - medlem

Ikke medlem

Er du ikke medlem af KFS, skal du tilmelde dig her. I tilmeldingen kan du vælge, om du er med på hele lejren eller dele af den. Det er også her, du kan tilmelde dig vores fællesbus (læs mere her) og vælge, om du vil leje en madras (det koster 20 kr.).

Tilmelding til Discipeltræf - ikke medlem

Bliv medlem af KFS

Som medlem af KFS er du med til at bære KFS' arbejde. Det er du økonomisk (vi fik ca. 1.500 kr. i støtte pr. medlem sidste år.). Og det er du ved at vise din opbakning til KFS' vision og tage ejerskab over det arbejde.

Og nå ja. Så får du i år også 15% rabat på Discipeltræf!

Det koster 100 kr. om året at være medlem af KFS Danmark. Er du tilknyttet en lokalforening eller en fællesKFS, kan du også blive medlem der – så går dit kontingent direkte til KFS-gruppen, mens du stadig er med til at støtte og bære KFS' generelle arbejde.

Bliv medlem

TILMELDINGSFRIST

Sidste frist for tilmelding er søndag d. 1. oktober. Efter denne dato er onlinetilmeldingen lukket.