Tilmelding

Tilmeldingen til Discipeltræf 2023 er lukket. Har du ikke fået tilmeldt dig, og vil du gerne med på Discipeltræf, kan du sende en mail til kfs@kfs.dk – så prøver vi at finde en ekstra plads (og lidt ekstra mad) til dig.

Mulighed for at besøge Discipeltræf

Du er meget velkommen til at besøge Discipeltræf i løbet af lejren. Der kan købes aftenbillet, når du ankommer til lejren. Den koster 90 kr. (60 kr. for medlemmer). Billetten gælder fra aftenmødet og resten af den pågældende aften.

Bliv medlem af KFS

Som medlem af KFS er du med til at bære KFS' arbejde. Det er du økonomisk (vi fik ca. 1.500 kr. i støtte pr. medlem sidste år.). Og det er du ved at vise din opbakning til KFS' vision og tage ejerskab over det arbejde.

Og nå ja. Så får du i år også 15% rabat på Discipeltræf!

Det koster 100 kr. om året at være medlem af KFS Danmark. Er du tilknyttet en lokalforening eller en fællesKFS, kan du også blive medlem der – så går dit kontingent direkte til KFS-gruppen, mens du stadig er med til at støtte og bære KFS' generelle arbejde. så går dit kontingent direkte til KFS-gruppen, mens du stadig er med til at støtte og bære KFS' generelle arbejde.

Bliv medlem